🆕 Novogodišnji popusti, kod za popust: "NOVAGODINA"

Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

Ovdje ćemo na jednostavan i razumljiv način objasniti na koji način koristimo osobne podatke korisnika koji koriste ovu web stranicu.

Adresa elektroničke pošte:
infolikvidacija@gmail.com

 

  

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Osobni podaci korisnika prikupljaju se isključivo uz pristanak korisnika i isključivo u svrhu poslovanja Likvidacija.eu trgovine:

1. Za dostavu robe (roba dolazi na vašu adresu koju ste nam dali prilikom online ili telefonske kupovine). Navedene podatke koristit će isključivo Likvidacija.eu i dostavna služba za koju se odlučite prilikom kupovine (Hrvatska pošta d.d.).

2. Za povrat robe (ukoliko se odlučite na opciju da mi organiziramo povrat robe za vas). Navedene podatke koristit će isključivo Likvidacija.eu i dostavna služba Hrvatska pošte d.d.

3. Prilagodba vašim interesima i kriterijima. Na temelju vaših ranijih posjeta našoj webstranici i ranijih kupovina, izgled stranice može biti prilagođen vašim interesima i kriterijima. Navedene podatke koristit će isključivo Likvidacija.eu

Navedene svrhe koriste se neovisno, što znači da za npr. dostavu robe ne morate ostavljati podatke za online načine plaćanja ili za povrat robe. Vrijedi za sve kombinacije navedenih svrha prikupljanja osobnih podataka.

Likvidacija.eu neće vaša osobne podatke dijeliti s drugim fizičkim i pravnim osobama, osim navedenih u točkama 1., 2. ili 3.

Vaši osobni podaci smješteni su na našim računalima i serveru, pristup kojima je zaštićen lozinkama i relevantnim sigurnosnim protokolima.

Marketing

Ukoliko na to pristanete, Likvidacija.eu će vam povremeno slati e-mail obavijesti o novostima u našoj trgovini. Uvijek možete povući svoj pristanak odjavom preko linka u e-mailu, isključenjem “Newsletter” opcije u vašem korisničkom profilu ili kontaktiravši nas.

Prava korisnika

Korisnik u bilo kojem trenutku može zatražiti kopiju podataka koje o njemu ima Likvidacija.eu

Korisnik uvijek ima pravo sam izmijeniti svoje osobne podatke u našem sustavu (putem web stranice) ili isto zatražiti od nas.

Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku povući privolu za korištenje osobnih podataka odnosno zatražiti brisanje svojih osobnih podataka koje posjedujemo

Sve navedeno, prigovore te sva možebitna pitanja možete slati na:

infolikvidacija@gmail.com 

Kolačići (cookies)

Radi se o tekstualnim datotekama koje služe uobičajene informacije o radnjama korisnika. Također, koriste se za izradu statistike web stranice.

Druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice. Ova izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se samo na našu web stranicu. Kod posjete drugim web stranicama relevantna je izjava o zaštiti osobnih podataka tih stranica.

 

Kontakt

Za sva pitanja, dopune, izmjene i prijedloge vezano uz zaštitu osobnih podataka kontaktirajte nas na:

infolikvidacija@gmail.com 

 

Sve navedeno iz tekst vrijedi za tvrtku: 
Euro buy d.o.o.
Savska cesta 84, 10360 Sesvete
OIB:  28015674447